Lindi në Mat. Me vendim të Gjykatës Ushtarake Tiranë, më 1946, u deklarua "sabotator i pushtetit" dhe u dënua me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 377
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.