Lindi më 1928, në Skrapar. Më 13 shtator 1948, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se "ka marrëpjesë në organizatëne BallitKombëtar kundër Lëvizjes Nacionalçlirimtare" dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së luajshtshme e të paluajtshme (të pjesës së tij ), si dhe humbjen e përhershme të të drejtave elektorale. Me dekret nr. 3007, datë 23 nëntor 1959, iu fal mbetja e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 371
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.