Lindi në vitin 1946, në Tropojë. Me vendim nr. 54, datë 29 maj 1962, të Komsionit Qëndror të Internim-Dëbimeve, u internua për motive politike në rrethin e Lushnjës, dhe u lirua nga kjo masë me vendim nr. 52, datë 21 nëntor të vitit 1963.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 321
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.