Lindi në Kukës, në vitin 1928. U arrestua më 27 gusht 1952. Me vendim nr. 266, datë 22 dhjetor 1952, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se ka "strehuar diversantët" dhe e dënoi me 4 vjet burgim,konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen etë drejtave elektorale për 2 vjet kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 313
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.