Lindi në Shkodër, më 27 mars 1950. Me vendim nr. 4, datë 7 prill 1976, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie, si dhe me humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë. Me vendim nr. 26, datë 22 shkurt 1983, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor në bazë të nenit 1949 të Kodit Penal dhe e izoloi në një institucion psiqiatrik.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 281
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.