Lindi më 1907, në Bilisht. Me vendim nr. 59, datë 25 maj 1953, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit" dhe "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 13 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tij dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 259
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.