Lindi më 1911, në Shijak. Me vendim nr. 36, 13 prill 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi me vdekje, pushkatim, si dhe humbjen e të drejtave civile. U ekzekutua më 20 qershor 1949.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 131
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.