Lindi më 1920, në Ndroq të Tiranës. Më 11 gusht 1945, me vendim nr. 53, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi "kriminel lufte dhe armik të popullit" dhe e dënoi me 10 vjet burg, konfiskim të pasurisë, punë të detyruar dhe humbje të drejtave qytetare e politike. U arrestua sërish më 1977, dhe më 8 shkurt të po atij viti, me vendim nr. 52, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 86-87
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.