Lindi më 1942, në Çaushlli të Korçës. Më 10 dhjetor 1964, me vendim nr. 46, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 13 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 3-4
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.