Lindi më 1925, në Shkodër. Arrestuar më 1 shkurt 1953. Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për «dije dhe fshehje të gjurmëve të agjentit A. Sh. të UDB - së», me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 395
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.