Lindi më 1932, në Paçram, Shkodër. U dënua për motive politike, dhe më 30 korrik 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e dëbimit nga rrethi i Lezhës në Shkodër, Barbullush, prej datës 15 korrik 1967 deri më 30 shtator 1991.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 376
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.