Lindi më 1888, në Tiranë. Është internuar dhe dëbuar për çështje politike. Me vendim nr. 25, më 23 korrik 1993, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, nga Tirana në Porto Romano (Durrës), prej 10 dhjetor 1946 deri më 31 dhjetor 1954, dhe kohën e dëbimit, prej 1 janar 1955 deri më 17 shkurt 1959.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 252
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.