Lindi më 1922, në Pejë. Më 30 mars 1956, me vendim nr. 33, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e tradhtisë ndaj atdheut me anë të tentativës së arratisjes" dhe e dënoi me 7 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 244
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.