Lindi në vitin 1912, në Kavajë. Student i shkollës teknike në Tiranë, e njohur si shkolla e Fulcit. Arrestuar më 17 janar 1946. Më 2 korrik 1946, me vendim nr. 5, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi "armik të popullit" dhe "sabotator të pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave civile-politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 196
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.