Lindi më 1890, në Perondi, Berat. Më 21 qershor 1950, me vendim nr. 274, Gjykata Berat e dënoi "për sabotim ekonomik për të dëmtuar ekonominë kombëtare", me 7 vjet burg, punë të detyruar dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 193
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.