Lindi më 1927, në Kukës. Më 2 nëntor 1977, me vendimin nr. 39, Gjykata e Kukësit e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor” me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 139.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 25, fl. 139
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.