Lindi në vitin 1920, në Firuzë. Më 27 korrik 1945, me vendim nr. 91, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor si "organizator kryesor i një propagande të gjerë disfatiste në ushtri për të dezetuar dhe për lidhje me raksionin grek dhe atë të jashtëm", dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave qytetare dhe politike dhe të nderit ushtarak, si dhe me konfiskim të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 144
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.