Lindi në vitin 1910, në Tepelenë. U arrestua më 15 tetor 1944 dhe më 28 shtator 1945,
me vendimin nr. 202, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor si “pjesëmarrës
në organizatën e Ballit Kombëtar” dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave
elektorale për 1 vit kohë.
Fondi 1, viti 2014, dosja 16, fl. 26-27.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 16, fl. 26-27
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.