Toger i Ballit, u burgos më 1945. Luftoi fashizmin dhe komunizmin.

 

Burimi: Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, f. 100
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.