Lindi më 1889. Më 9 korrik 1993, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike, më 16 prill 1944, në Shkodër.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 129-130.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 129-130
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.