Lindi më 1917, në Vlorë. Më 11 qershor 1945, me vendim nr. 42, Gjykata Vlorë e dënoi për «kriminel të luftës Nac. Çlirimtare», me 30 vjet burg. U lirua nga burgu në 1949. Më 17 qershor 1955, me vendim nr. 44, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për«tradhëti ndaj atdheut» dhe për «agjitacion e propagandë», me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 288.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.