Lindi më 1933, në Ulqin, Mali i Zi. Ka vuajtur internim për motive politike, prej 15 shtatorit 1956 deri më 5 nëntor 1972. U arrestua më 15 tetor 1979. Më 28 dhjetor 1979, Gjykata e Shkodrës e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër shtetit”, me 9 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 63
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.