Lindi në 1894, në Tiranë. Arrestuar më 14 dhjetor 1952. Më 17 qershor 1953, me vendim nr. 95, Gjykata Ushtarake Territoriale e Tiranës e dënoi për "përkrahje për kryerjen e krimeve ndaj atdheut dhe për krimin e agjitacionit e propagandës", me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 239
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.