Lindi më 1873, në Goskovë, Korçë. Më 30 maj 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq, për motive politike, më 31 dhjetor 1943, në Goskovë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 312-313
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.