Lindi më 1936, në Habilaj, Kavajë. Më 29 dhjetor 1962, me vendim nr. 220, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi me akuzën "për vepra terrorriste" me 16 vjet e 8 muaj burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 255-256
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.