I dënuar si armik i popullit. Torturat në burg, sollën që, pas lirimit, ai të jetonte me tronditjen e përhershme që kishin shkaktuar ato dhe të përmendte skenat e terrorit që kishte përjetuar. I biri, u pengua të vazhdojë studimet e larta, megjithëse ishte një nga nxënësit më të mirë të brezit të tij, në matematikë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.