Lindi në 1937, në Kukës. Më 23 shtator 1961, me vendim nr. 133, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit mbetur në tentativë", me 13 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 499
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.