Lindi në fshatin Frashër të Përmetit, në vitin 1933. Më 27 shtator 1958, Gjykata e Qarkut të Durrësit e deklaroi fajtor për "përkrahje pas krimit", dhe e dënoi me pesëmbëdhjetë vjet burg (dënim i kombinuar).

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 212
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.