Lindi në Tiranë, në vitin 1911. Më 21 prill 1945, Gjykata Ushtarke e Tiranës e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 35-36
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.