Lindi në vitin 1905. Më 4 janar 1994, Komisioni i ngitur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit për "motive politike" të Ali Ferizit, nga 4 prilli i vitit 1948 deri në gusht 1960.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 248
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.