Lindi në fshatin Grevë të Peshkopisë, më 30 maj të vitit 1894. Më 26 qershor 1993, Komisioni i ngitur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes së tij pa gjyq, për "motive politike", në gusht të vitit 1944, në Grevë të Peshkopisë.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.