Lindi më 1936, në Skrapar. Më 7 tetor 1975, me vendim nr. 163, Gjykata e Vlorës e dënoi për "pjesëmarrje në organizatë kundërrevolucionare", “tradhëti ndaj atdheut", "agjitacion e propagandë", me vdekje dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 1132
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.