Lindi më 1911, në Borsh, Sarandë. Më 7 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Divizionit I, Berat, e deklaroi fajtor "se ka sabotuar dhe furnizuar të arratisurit", dhe e dënoi me 15 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike dhe civile për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.163
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.