Lindi në fshatin Starovë të Pogradecit. Me vendim të Komitetit Ekzekutiv Nacional-Çlirimtar, të Nënprefekturës së Pogradecit, me nr 53, dt 27 korrik 1945, i sekuestruan pasuritë e tundështme dhe patundëshme, si i burgosur për motive politike.

 

Burimi: Gazeta Zyrtare, 15 Qershor 1946, Faqe 3.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.