Ishte kryetar i Ballit Kombëtar, për Polisin, arrestohet se spiunohet ngaqë strehoi Alush Lleshanakun dhe Rexhep Kasën. Vdes në burgun e Tiranës, pa një varr.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.