Lindi më 20 mars të vitit 1934, në Tiranë. Më 30 korrik 1951, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 172.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.