Lindi më 8 qeshor të vitit 1947, në Tiranë. U arrestua më 23 qershor 1977 dhe pesë muaj më vonë, më 24 nëntor të po atij viti, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie. U lirua më 15 nëntor 1982.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 331
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.