Lindi në vitin 1905, në fshatin Selenicë të Kolonjës. Më 14 shtator 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor si «armik të popullit dhe sabotator të pushtetit» dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe hum-bjen e së drejtave elektorale e civile.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 734.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.