Lindi në vitin 1919, në Pejë, Kosovë. Më 30 dhjetor 1956, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «përgatitje për t’u arratisur jashtë shtetit me bashkëveprim» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet kohë. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 28 janar 1957. U lirua me kusht, më 21 nëntor 1961.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 718.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.