Lindi më 1967, në Tiranë. Më 16 janar 1967, me vendim nr. 13, Gjykata e Tiranës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit, e mbetur në përgatitje" dhe "agjitacion e propagandë", me 7 vjet burg.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.509
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.