Lindi më 25 shtator të vitit 1957, në Tiranë. Më 11 tetor 1988, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» dhe «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 289
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.