Farmacist, kundërshtar i vendosur i komunizmit. Lindi në Shkodër, më 1917. Studimet e larta për Farmaci i kreu në Itali. U arrestua në vitin 1947 dhe u dënua me dhjetë vjet heqje lirie për agjitacion e propagandë. U lirua në vitin 1952.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.