Lindi më 1917 në Durrës. Më 29 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për “agjitacion e propagandë”me 15 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 943
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.