Lindi më 1959, në Baltaz të Fierit. U arrestua më 16 maj 1980. Me vendim nr. 2, datë 2 mars 1981, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 4 vjet burg, si dhe humbjen e së drejtës së zgjedhjes për 3 vjet kohë. U lirua më 15 nëntor të vitit 1982.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 324
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.