Lindi më 1880, në Dropull. Arrestuar më 3 korrik 1960. Më 5 janar 1962, Gjykata
Ushtarake e Tiranës e dënoi "për tradhti ndaj atdheut, duke qenë agjent i zbulimit grek", me 18 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së plotë, dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Vdiq në burg, më 27 shkurt 1964.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 127
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.