Lindi më 1924, në Gjirokastër. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi, më 30 maj 1994, njohjen e “vuajtjes së dënimit për motive politike“, me burg, nga 20 dhjetor 1945 deri më 13 mars 1948.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.323
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.