Aleks Fili Vasili, nga katundi Alarup dhe banues në Korçë. U dënua me vdekje për “sabotimin e tharjes së Kënetës së Maliqit”.

Burimi: https://kujto.al/enver-hoxha-me-3-dhjetor46-ekzekutojini-aleks-vasilin-e-mirush-permetin/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.