Lindi më 5 mars të vitit 1896, në Rusi. Më 2 mars 1948, me vendimin nr. 26, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “faje penale kundër popullit e shtetit” dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie dhe humbjen e të drejtave baras me kohën e ndëshkimit.

Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 114-115.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 114-115
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.