Lindi në vitin 1947, në Vlorë. Më 7 tetor 1977, me vendimin nr. 31, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor” dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 222-223.

Burimi: Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 222-223
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.