Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, me vendimin nr.2, datë 30.4.1990 edeklaroi fajtor dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie. Atë ditë u dënuan me burg 10 veta që akuzoheshin për lëvizjet antikomuniste në janar 1990 në Shkodër.

Burimi: https://kujto.al/demonstrata-e-14-janarit-1990-kunder-bustit-te-stalinit-ne-shkoder/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.